Home TOP NEWS Τιάγκο, Μποτεάκ, Παπουλής για τρεις θέσεις!

Τιάγκο, Μποτεάκ, Παπουλής για τρεις θέσεις!


Από την στιγμή που δεν έχει βγεί ακόμη άσπρος καπνός όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Ακιντόλα στο “Ηλίας Πούλλος”, τα πάντα είναι ρευστά με την περίπτωση του Νιγηριανού, γι αυτό και η ομάδα προγραμματισμού είναι έτοιμη, αν κάτι δεν πάει όπως τα θέλει να προχωρήσει σε εναλλακτική λύση.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φυσικά με την διαφαινόμενη προσθήκη του Φώτη Παπουλή στο ρόστερ δεν φαίνεται να αγχώνονται για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης και δείχνουν έτοιμοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν το ΝΑΙ από την Μίντιλαντ και παράλληλα τις υπογραφές από τον Ακιντόλα.

Μπορεί μέχρι την φετινή πρεμιέρα να υπολείπονται λιγότεροι από δύο μήνες, ωστόσο τα σενάρια για το αγωνιστικό κομμάτι θα αρχίσουν σιγά – σιγά να δίνουν και να παίρνουν. Πάντως και να μην προχωρήσει του Ακιντόλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Μπεργκ έχει στο “οπλοστάσιο” του ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Τόσο οι Τιάγκο και Μποτεάκ όσο και ο νεοφερμένος Παπουλής είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και σαν δεκάρια αλλά και σαν εξτρέμ, με τον Νορβηγό τεχνικό να έχει τις επιλογές για να κάνει παιχνίδι στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Μποτεάκ την περσινή περίοδο τον είδαμε να αγωνίζεται στα δύο “φτερά”, όμως μπορεί να καλύψει και την θέση του επιτελικού μέσου, ο Τιάγκο μπορεί να ανταποκριθεί στην αριστερή πτέρυγα αλλά και σαν δεκάρι, ενώ και ο Παπουλής μπορεί επίσης να καλύψει μια θέση στα άκρα αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Είναι γεγονός ότι οι επιλογές υπάρχουν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα περιμένουμε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να δούμε πως ο Χένινγκ Μπεργκ θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του.