Home TOP NEWS To «διαζύγιο» Ορτέγα, η πρώτη θέση ξένου που άνοιξε και οι… προσεγμένες...

To «διαζύγιο» Ορτέγα, η πρώτη θέση ξένου που άνοιξε και οι… προσεγμένες κινήσεις!


Το «διαζύγιο» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Μίκαελ Ορτέγα είναι γεγονός ότι μας ξάφνιασε. Λίγοι θα περίμεναν αυτή την εξέλιξη για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τύπος και υπογραμμός εντός και εκτός των τεσσάρων γράμμων.

Ο Κολομβιανός άσος ήρθε στην ομάδα μας το περσινό καλοκαίρι, κατέγραψε συνολικά 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε δύο γκολ, ενώ στον ένα χρόνο παραμονής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ αγαπήθηκε τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος από τον κόσμο.

Στο δια ταύτα τώρα και στο αγωνιστικό κομμάτι, η αποχώρηση του Μίκαελ Ορτέγα δεν αλλάζει το πλάνο του Νεόφυτου Λάρκου και των συνεργατών του όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η  ανοίγει την πρώτη θέση για ενίσχυση.

Ο Νεόφυτος Λάρκου ξεκαθάρισε στη διάσκεψη τύπου ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση επικθετικού και ακραίου μεσοεπιθετικού.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκμεταλλευτούν τον χρόνο που έχουν μπροστά τους, «ζυγίζουν» καθημερινά όλα τα δεδομένα, εξετάζουν συνεχώς ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα κρίνουν ποιοι από αυτούς θα μπορούν να ανταποκριθούν στο πλάνο της ομάδας μας και του Χένινγκ Μπεργκ.

Ρόστερ στο οποίο θα υπάρχει και το βάθος αλλά και να είναι σωστά στελεχωμένο θα είναι «κλειδί» για νέες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.