Home TOP NEWS Το “όπλο” του Λάρκου στις διαπραγματεύσεις!

Το “όπλο” του Λάρκου στις διαπραγματεύσεις!


Το απέδειξε την περσινή περίοδο όταν ανέλαβε το “χτίσιμο” της ομάδας μας, το αποδεικνυεί και φέτος, ότι ο Νεόφυτος Λάρκου διακατέχεται από πολύ υπομονή και επιμονή στις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κάνει δικούς της ή να κρατήσει η ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, των Λούφτνερ, Χούμποτσαν και Φαμπιάνο, περιπτώσεις που σίγουρα είχαν τον βαθμό δυσκολίας τους, ωστόσο ο Λάρκου και οι συνεργάτες του με την τακτική τους, κατάφεραν να κρατήσουν τους προαναφερθέντες στο “Ηλίας Πούλλος”.

Φυσικά η ενίσχυση για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματάει στις τρεις ανανεώσεις αφού ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας άρχισε να ψάχνει τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την “πράσινη” φανέλα, ενώ παράλληλα χειρίζεται και τα ανοικτά κεφάλαια τον Ακιντόλα και Ουζόχο, τους οποίους θέλει να κρατήσει η ομάδα μας.

Όλες οι περιπτώσεις που θα προκύψουν, αλλά κι αυτές με τους δύο Νιγηριανούς θα έχουν σίγουρα τις δικές τους ιδιαιτερότητες, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι ο Νεόφυτος Λάρκου με τον τρόπο που λειτουργεί και διαχειρίζεται το κομμάτι αυτό της ομάδας μας, θα έχει κι άλλες  σημαντικές επιτυχίες όσον αφορά στα μεταγραφικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.