Home TOP NEWS Το ”who is who” του Φώτη Παπουλή (Photos – Videos)

Το ”who is who” του Φώτη Παπουλή (Photos – Videos)


Ο Φώτης Παπουλής είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εντάσσεται στην ομάδα έχοντας επιλεγεί από τους Λάρκου και Ταραπουλούζη, με την έγκριση Χένινγκ Μπεργκ, για να δώσει με τα στοιχεία που τον διακρίνουν επιπλέον ποιότητα και βάθος στην απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Ποιος είναι ο Φώτης Παπουλής

Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 1985 στην Αθήνα. Η πρώτη του ποδοσφαιρική προσπάθεια έγινε στον Παναθηναϊκό. Μπήκε στις ακαδημίες της Αθηναϊκής ομάδας ωστόσο ποδόσφαιρο έπαιξε στον Αχαρναϊκό, ομάδα της Γ’ Εθνικής, από το 2006-2008.

Σε ηλικία 21 ετών και με προπονητή του τότε τον Κώστα Βρεττό, παίρνει τις ευκαιρίες που έψαχνε και καταφέρνει να δείξει τις ικανότητες του. Η ταχύτητα του, η εκρηκτικότητα του τον κάνουν να διακριθεί και το 2008 έρχεται η πρόταση της Λαμίας. Εκεί θα μείνει για ένα εξάμηνο και ακολούθως μετακομίζει

Το 2008 πηγαίνει στη Λαμία, κάνει ένω καλό εξάμηνο και  ακολούθως μετακομίζει στην Πάτρα για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Παναχαϊκής. Ο Παπουλής δείχνει ακόμη να ψάχνεται. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και έφυγε για τον Πυρσό Γρεβενών, ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Το μεγαλύτερο έως τότε βήμα στην καριέρα του θα το κάνει τον χειμώνα του 2010. Δέχεται πρόταση από τον Πανθρακικό και έχει την ευκαιρία, για πρώτη φορά, να δείξει το ταλέντο του στην μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας.ΠΡΑΣΙΝΑ/Παπουλής | Kerkida.net

Μάλιστα θα σκοράρει στο πρώτο του παιχνίδι στην Κομμοτηνή και κέρδισε με την απόδοση του θέση βασικού στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο  Πανθρακικός υποβιβάστηκε, ο Παπουλής παίζει στο πρώτο μισό της επόμενης περιόδου βασικός στην Β’ Εθνική και από τον Γενάρη του 2011 γίνεται παίκτης του ΟΦΗ.

Η παρουσία του στον ΟΦΗ και η πρόταση από Κύπρο

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Φώτης μετακομίζει στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ, ο οποίος έδινε μάχη για να εξασφαλίσει άνοδο στην Σούπερλίγκα.

Στον Απόλλων Λεμεσού ο Παπουλής - ΟΦΗ - Athletic Radio 104,2

Θα καταγράψει 13 συμμετοχές , σκοράροντας και 1 γκολ και θα βοηθήσει την νέα του ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Την χρονιά 2011-12 ο Παπουλής θα παίξει σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο με τον ΟΦΗ, θα σκοράρει 7 τέρματα συνολικά και θα μοιράσει 5 ασίστ και αποχωρεί για να αναζητήσει την τύχη του στο νησί μας.

Το καλοκαίρι του 2012 έρχεται η πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού.Ήταν το σπουδαιότερο κεφάλαιο στην καριέρα του Φώτη Παπουλή. Στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Λεμεσό έγινε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και οδήγησε τους κυανόλευκους σε τίτλους, σε παρουσιές σε Ευρωπαϊκούς ομίλους ενώ η ποδοσφαιρική του αξία αναγνωρίστηκε από όλους ανεξαιρέτως του φίλους του αθλήματος στη χώρα μας.

Εντυπωσιακοί αριθμοί και κλήση στην Εθνική Κύπρου

Στον Απόλλωνα έπαιξε μπάλα τα τελευταία 8 χρόνια. Εκεί αγωνίστηκε σε 249 συνολικά παιχνίδια, σκοράροντας 95 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε 3 κύπελλα Κύπρου και ένα σούπερ καπ ενώ αγωνίστηκε 3 φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΞΕΛΙΞΗ με Παπουλή στον Απόλλωνα | Protathlima.com

Πριν από δύο χρόνια ήρθε και η Κυπροποίηση του Φώτη και ασφαλώς έναν τέτοιο παίκτη δεν θα μπορούσε να μην τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν.

Παπουλής: «Δείξαμε ψυχή» | Lamia Sports

Την 31η Αυγούστου του 2018 καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική μας και στις 6 Σεπτεμβρίου κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Νορβηγία. Έπαιξε σε 12 αγώνες με το Εθνόσημο στο στήθος και πέτυχε και 2 τέρματα.

Και τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα στα 35 του χρόνια και πλέον ανοίγει, μάλλον, την τελευταία σελίδα στην εξαιρετική ποδοσφαιρική του καριέρα. Από την ημέρα που ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αγωνίστηκε σε 341 αγώνες, σημείωσε 115 γκολ και μοίρασε 33 ασίστ. Είναι σίγουρα αριθμοί που συνοδεύσουν συνήθως κεντρικούς επιθετικούς.

Αναμένουμε να δώσει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ταχύτητα, έκρηξη, διεισδυτικότητα, δημιουργικότητα και έφεση στο σκοράρισμα είναι αυτά που θέλουμε να δούμε από τον Παπουλή στην ομάδα μας.

Υποδεχόμαστε λοιπόν τον Φώτη στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του ευχόμαστε πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην εδώ παρουσία του.

Οι καλύτερες στιγμές του στην χρονιά που ολοκληρώθηκε