Home TOP NEWS Τρία θετικά 90λεπτα ένας… Ευρωπαϊκός όμιλος!

Τρία θετικά 90λεπτα ένας… Ευρωπαϊκός όμιλος!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στην Ευρώπη από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι στους δυνατούς στην κλήρωση για την πρώτη της αντίπαλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Είναι πλέον επίσημο με την ΟΥΕΦΑ να ανακοινώνει πως οι αγώνες στον 1ο, τον 2ο και τον 3ο πρόκριματικό γύρο θα είναι μονοί ενώ διπλούς αγώνες θα περιλαμβάνουν μόνο τα πλέυ οφ των δύο διοργανώσεων.

Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μπροστά μία τεράστια πρόκληση και αν καταφέρει να ξεπεράσει διαδοχικά τα τρία πρώτα 90λεπτά που θα δώσει θα βρεθεί σίγουρα σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ θα μπορέσει να διεκδικήσει και είσοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ απέδειξαν ότι μπορούν για τα πάντα και με λίγη τύχη στις κληρώσεις μπορούν να τα καταφέρουν και να κάνουν πραγματικότητα το Ευρωπαϊκό όνειρο όλων μας.

Θετικό το γεγονός ότι η ομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στην Ευρώπη με τον βασικό της κορμό, ο οποίος τις χάρισε την πρωτιά στο πρωτάθλημα.