Home TOP NEWS Ανοικτό το κεφάλαιο… Φάνος Κατελάρης

Ανοικτό το κεφάλαιο… Φάνος Κατελάρης


Ο Φάνος Κατελάρης διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη 3 τρία χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί η ανανέωση μέχρι το 2023, στα μέσα της σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας και η επιδίωξη να παέι σε ομάδα που θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί έγινε πράξη.

Πλέον ο Φάνος είναι στην Κύπρο όμως το μέλλον του για την ώρα δείχνει να είναι αβέβαιο. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Κυπερούντα, δεν πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις με τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν ήταν παρών στις πρώτες προπονήσεις. Βέβαια το πρωτάθλημα στην Ουγγαρία ολοκληρώθηκε μόλις πριν από 12 μέρες οπότε έτσι κι αλλιώς ο ποδοσφαιριστής θα χρειαζόταν λίγες μέρες διακοπών.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επιθυμία της Ζαλαεγκερζέγκι να τον κρατήσει όμως η ρατσιστική αντμετώπιση που έτυχε ο Φάνος στην Ουγγαρία τον απέτρεψε από του να παραμείνει.

Θέλει πάντως ο παίκτης να παίξει και από τη στιγμή που στην ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως δύσκολα θα βρει τα αγωνιστικά λεπτά που ο ίδιος επιθυμεί, ενδεχομένως τον οδηγούν στο να το ψάξει ξανά με τον μάνατζερ του για να εξεύρουν ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία, και όχι κατανάγκην από το εξωτερικό.