Home TOP NEWS Από σήμερα στην Κυπερούντα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Από σήμερα στην Κυπερούντα η ΟΜΟΝΟΙΑ


Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανεβαίνουν στην ορεινή Κυπερούντα για να συνεχίσουν την προετοιμασία.Θα καθίσουν εκεί  για ένα δεκαπενθήμερο.

Η προετοιμασία  θα γίνει σε καλύτερες καιρικές συνθήκες λόγω του υψομέτρου. Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι σημαντική γιατί τις τελευταίες μέρες στα πεδινά, η ζέστη βαρά σαραντάρια.

Σε συνδυασμό με τους δυνατούς ρυθμούς που δίνει στις προπονήσεις ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης… η ζωή γίνεται δύσκολη για τους παίκτες, που χθες πήραν ρεπό.

Στην αποστολή θα βρίσκοντια και οι μικροί Αγγελος Ζευκής (15.4.2003), Ανδρέας Σάββα (21.7.2004) και Κωνσταντίνος Βενιζέλος (5.7.2004)

Ο πρώτος είναι επιθετικός, ο δεύτερος ακραίος μεσοεπιθετικός και ο τρίτος είναι αμυντικός. Ο πρώτος αγωνιζεται στη Κ19 ενώ οι αλλοι δύο είναι της Κ17 και έχουν συμετοχές και στη Κ19.

Στις 19 Ιουλίου, κατά πάσα πιθανότητα οι «πράσινοι» θα μεταβούν στη Σλοβενία, για περίπου ένα δεκαήμερο. Εκεί θα δοθούν δυνατά φιλικά, ένα δε εξ’αυτών θα είναι με αντίπαλο την Φερεντσβάρος Ουγγαρίας. Ενώ άλλο ένα θα γίνει πιθανόν με Κροάτικη ομάδα. Εννοείται ότι θα είναι αμφότερα – με άλλα που θα γΊνουν – τεστ για το Ευρωπαικό ματς.

Πηγή: 24sports.com.cy