Home TOP NEWS Δίνει χώρο και στα ταλέντα ο Μπεργκ!

Δίνει χώρο και στα ταλέντα ο Μπεργκ!


Την σεζόν που πέρασε είδαμε να παίρνουν χρόνο σε παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ανδρόνικος Κακουλής, ο Λοϊζος Λοϊζου, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους (Χάμπος) και ο Μαρίνος Τζιωνής.

Η τεχνική ηγεσία με το να δώσει χώρο και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα στα νεαρά ταλέντα, φανέρωσε ουσιαστικά και τις προθέσεις της, ότι θέλει να “χτίσει” το ρόστερ και με ποδοσφαιριστές που να προέρχονται από τα “φυτώρια” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, πέραν από την εμπειρία έδειξαν ότι θέλουν να προσθέσουν στα στοιχεία της ομάδας μας, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν την Δευτέρα (29/6) ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και μέσα από το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε παρατηρήσαμε ότι ο Νορβηγός κόουτς έδωσε χώρο στις προπονήσεις και σε κάποια νεαρά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Άγγελος Ζευκής (βλ.φώτο), ο οποίος θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μέσα από την σκληρή δουλειά μια θέση στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πρόθεση όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο, όπως φάνηκε και πέρσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, είναι να στηρίξουν τις ακαδημίες και να βγάλουν μέσα από το “Ηλίας Πούλλος” ποδοσφαιριστές που να μπόρουν να πρωταγωνιστήσουν στο εγγύς μέλλον.