Home TOP NEWS Δυνατό τιμ στον άσσο

Δυνατό τιμ στον άσσο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην θέση του άσσου είναι γεμάτη. Πέραν του νεαρού Σάββα Νικολάου ο οποίος είναι εξελίξιμος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, οι τρεις τερματοφύλακες, Φαμπιάνο, Παναγή και Κυριακίδης έδειξαν την ποιότητα τους.

Αρχίζοντας από τον Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος πορτιέρο στα 12 παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο) που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περσινή σεζόν, κατάφερε σε πολλά από αυτά να κατεβάσει τα “ρολά”, ενώ έχει ψηφιστεί σε όλες τις ψηφοφορίες ως ο καλύτερος και πιο σταθερός τερματοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος. Γενικά ο “γίγαντας” όπως τον αποκαλούν αρκετοί έβγαζε εμπιστοσύνη και σιγουριά κάτω από τα γκολποστ.

Πίσω από τον Φαμπιάνο θα είναι ο Παναγή ο οποίος δείχνει να είναι απολύτως καλά και θα περιμένει τις δικές του ευκαιρίες. Ο Διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας της ομάδας μας, αποτελεί μια από τις σταθερές αξίες στον άσσο και είναι σίγουρο ότι, όταν θα είναι απολύτως έτοιμος και υγιής, θα δώσει κι αυτός τα πάντα όταν θα χρειαστεί για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσον για τον Κυριακίδη, ο νεαρός κήπερ την περσινή σεζόν έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ένα στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) και κατάφερε στα 324 συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ο 22 ετών πορτιέρο έδειξε στα λίγα παιχνίδια που φόρεσε γάντια βασικού και κυρίως στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, να αποδείξει ότι ο Μπεργκ και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούν να στηριχτούν και πάνω σε αυτόν.

Μέσα από τα πιο πάνω που παραθέτουμε καταλαβαίνει κανείς ότι έχουμε τρεις παίκτες στον άσσο οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί και σίγουρα μπορούμε να αισθανόμαστε ασφάλεια σε αυτή τη θέση.