Home TOP NEWS Είδαν το φιλικό, έμειναν ευχαριστημένοι όμως οι… σκέψεις είναι στις επόμενες κινήσεις!

Είδαν το φιλικό, έμειναν ευχαριστημένοι όμως οι… σκέψεις είναι στις επόμενες κινήσεις!


Οι Λάρκου, Ταραπουλούζης, Δημήτρης Γρηγόρη παρακολουθήσαν από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Κυπερούντας τη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Με αυτά που παρακολούθησαν θα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και κυρίως με αυτά που είδαν από τους νεαρούς που αγωνίστηκαν, καθώς έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα, ενώ φανέρωσαν για άλλη μια φορά την σωστή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Επίσης ικανοποιημένοι θα έμειναν για τις μέχρι τώρα επιλογές τους που έκαναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι Παπουλής και Κίκο στο δεύτερο παιχνίδι που πήραν λεπτά συμμετοχής έδειξαν και πάλι καλά στοιχεία, με τον πρώτο μάλιστα στα ενενήντα συνολικά λεπτά (45 με Δόξα και 45 με Άρη) να καταγράφει δύο γκολ και μια ασίστ.

Πλέον οι Λάρκου και Ταραπουλούζης, οι οποίοι απαρτίζουν την ομάδα προγραμματισμού, με την επιστροφή της ομάδας μας από την Κυπερούντα, θα πρέπει να βάλουν μπρος την “μηχανή” και να ρίξουν το βάρος για τις επόμενες κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι εκκρεμότητες στην ομάδα μας είναι γνωστές εδώ και καιρό. Η απόκτηση του κεντρικού επιθετικού επείγει, ενώ ανοικτό και σημαντικό κεφάλαιο είναι κι αυτό του Ακιντόλα, το οποίο θα δείξει αν οι “πράσινοι” θα κινηθούν τελικά για απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα “φτερά” ή όχι.

Πάντως οι μέρες περνάνε, οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν και οι κινήσεις ενίσχυσεις που απομένουν θα πρέπει να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να μπορέσουν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν με το  σύνολο.