Home TOP NEWS Είναι κι αυτός… παίκτης κλειδί!

Είναι κι αυτός… παίκτης κλειδί!


Η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και η μεγιστοποίηση της αθλητικής τους απόδοσης είναι τομείς που βρίσκονται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του αρχιγυμναστή της ομάδας Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ο κ. Παπαδάκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την τεχνογνωσία αλλά και την πολυετή εμπειρία για να προσαρμόζει το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να το υλοποιεί με τη συμμετοχή και υποστήριξη των συνεργατών του.

Αυτοί που επέλεξαν να τον φέρουν στην ομάδα πέρσι γνώριζαν τη δουλειά του την οποία είδαμε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάστηκε να φορτσάρει στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος ήταν έτοιμη. Πιο έτοιμη μάλιστα από τους αντιπάλους της.

Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να βρει τον ρυθμό της μέσα από τις επίσημες υποχρεώσεις. Θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη από την αρχή. Ο Λεωνίδας Παπαδάκης θα έχει την ευθύνη μαζί με τους συνεργάτες του να παρουσιάσουν έτοιμη την ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης για να μπορέσει να ανταποκριθεί από το ξεκίνημα των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.