Home TOP NEWS Ένα πρόγραμμα βατό στην αρχή θα είναι το… ιδανικότερο σενάριο!

Ένα πρόγραμμα βατό στην αρχή θα είναι το… ιδανικότερο σενάριο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και σε συνδυασμό με την αύξηση των ομάδων στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος, είναι κάτι που κάνει αυτομάτως την χρονιά να μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη και πιο απαιτητική για την ομάδα μας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθεί να δώσει σίγουρα 36 παιχνίδια (Α’ γύρος, Β’ γύρος και πλέι – οφ)  στο πρωτάθλημα, ενώ αν κάνει μια καλή πορεία και στο κύπελλο και φτάσει μέχρι τον τελικό, τότε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προσθέσουν άλλα 10 ματς στα πόδια τους.

Συνολικά η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, ίσως κληθεί να δώσει συνολικά 46 παιχνίδια.

Απ’ εκεί και πέρα αν έρθουμε να προσθέσουμε και τα παιχνίδια από το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τότε οι υποχρεώσεις της ομάδας μας τη νέα χρονιά, αυξάνονται ακόμη περισσότερο και ειδικά αν το σύνολο του Νορβηγού κόουτς κατάφερει και εξασφαλίσει θέση σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Το «τριφύλλι» ως γνωστόν θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στην Ευρώπη στις 18 ή 19 Αυγούστου και λίγες μέρες μετά θα ριχτεί στην «μάχη» του πρωταθλήματος, συνεπώς στην ΟΜΟΝΟΙΑ εύχονται στην σημερινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, να τους χαμογελάσει η τύχη και να έχουν τουλάχιστον ένα βατό πρόγραμμα στην αρχή του φετινού μαραθωνίου.

Είναι απόλυτα λογικό η ομάδα μας, να θέλει να αποφύγει τα ντέρμπι στην αρχή του πρωταθλήματος, καθώς σε συνδυασμό με τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις θα είναι κάτι που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα της και θα το κάνει ακόμη πιο εξοντωτικό με το “καλημέρα”.