Home TOP NEWS Ένα βήμα πριν το οριστικό deal!

Ένα βήμα πριν το οριστικό deal!

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις της Cyta, Cablenet και Primetel, με απώτερο σκοπό να υπάρξει κατάληξη σε μια κοινή συμφωνία, όπως υποστηρίζει άρθρο στην εφημερίδα του «Πολίτη».

Συγκεκριμένα, οι τρεις εταιρίες τηλεπικοινωνιών πρόκειται να μεταδίδουν αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από τις συνδρομητικές τηλεοπτικές τους πλατφόρμες και έτσι οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν ποδόσφαιρο από μια πλατφόρμα.


Όπως σημειώνεται, επίσης, οι συζητήσεις κινούνται γρήγορα και αν αυτές έχουν αίσιο τέλος θα διαφανεί τέλος του Ιουλίου, αφού ο στόχος είναι η συμφωνία να ξεκινήσει τον Αύγουστο με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στο εμπορικό κομμάτι φαίνεται πως λίγο-πολύ τα πράγματα πως έχουν ξεκαθαρίσει, ωστόσο αυτό που απομένει είναι η διαμόρφωση της νομικής συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, πως υπάρχει διάθεση από τις τρεις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ούτως ώστε να περιληφθεί στη συμφωνία εκτός από το κυπριακό ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα διεθνή και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εν τέλει, καθοριστικός παράγοντας που ώθησε την Cyta, Cablenet και Primetel να αρχίσουν εκ νέου διαπραγματεύσεις για τη σύμπραξη στον τομέα του τηλεοπτικού ποδοσφαιρικού περιεχομένου ήταν οι ζημιές που άφησε πίσω της η πανδημία του κορωνοϊού.