Home TOP NEWS Επιστροφή από Ελλάδα και… ξανά στο γήπεδο!

Επιστροφή από Ελλάδα και… ξανά στο γήπεδο!


Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Παρά την ήττα με 3-0 ο Χένινγκ Μπεργκ είδε αυτά που ήθελε να δει από την ομάδα του και έβγαλε τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Εικόνα για το πως έπαιξε ή πως ανταποκρίθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε, άρα δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω ανάλυση ή να εξαχθούν συμπεράσματα για το πως αγωνίστηκε η ομάδα μας στο δυνατό τεστ με τους “ερυθρόλευκους”.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να φθάσει το πρωί στην Κύπρο από την Αθήνα και το απόγευμα στις 19:00 θα βρεθεί στο “Αμμόχωστος” για το φιλικό με την ZTE FC.

Ο Νορβηγός τεχνικός σε αυτό το παιχνίδι είναι λογικό ότι θα δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν είτε καθόλου, είτε για λίγα λεπτά στο φιλικό με τους “ερυθρόλευκους”, επομένως θα έχει μια νέα ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα και για τους υπόλοιπους που θα τους δει να αγωνίζονται σήμερα.