Home TOP NEWS Ετοιμότητα, όποια τροπή κι αν πάρουν τα πράγματα με τους Νιγηριανούς

Ετοιμότητα, όποια τροπή κι αν πάρουν τα πράγματα με τους Νιγηριανούς


Όποια τροπή κι αν πάρουν τα πράγματα με τις περιπτώσεις των Ακιντόλα και Ουζόχο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να αντιδράσει αναλόγως.

Η δεδομένη επιθυμία της ομάδας μας, να διατηρηθούν οι δύο Νιγηριανοί στο ρόστερ, εκφράστηκε επανελημμένα ωστόσο ήταν από την αρχή γνωστές οι δυσκολίες.

Είναι πάντως δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Ακιντόλα θέλει να παραμείνει όμως η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η Μίτζιλαντ προβάλλει υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Σε ότι αφορά στον Νιγηριανό τερματοφύλακα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει τα αφτιά της σε όσα διαρρέουν και αφορούν σε συμφωνία του με το Αποέλ και συνεχίζει την προσπάθεια της ακολουθώντας την ενδεδειγμένη οδό. Πρώτα θα ψάξει την συμφωνία με την Ντέπορ και μετά θα μπει σε συζητήσεις με τον ίδιο τον Ουζόχο.

Η ομάδα προγραμματισμού δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένει. Γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι οι μέρες περνούν και όσο καθυστερεί το ξεκαθάρισμα στις δύο περιπτώσεις τόσο περισσότερο ψάχνουν για τις εναλλακτικές.

Δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για τον Ακιντόλα προς το παρόν, όμως οι Λάρκου και Ταραπουλούζης είναι αναγκασμένοι να αρχίσουν να κοιτάζουν και αλλού.

Σε ότι αφορά στους τερματοφύλακες, η ομάδα νιώθει και είναι καλυμμένη με αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ και δεν καίγεται για την περίπτωση Ουζόχο. Έδειξε ο Ουζόχο πως είναι τερματοφύλακας υψηλής ποιότητας και η ομάδα επιχειρεί να τον κάνει δικό της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια, θα τα βάψουμε μαύρα.

Θυμίζουμε ξανά ότι πέρσι υπήρξαν περιπτώσεις παικτών για τους οποίους έγινε προσπάθεια να αποκτηθούν και δεν έγινε κατορθωτό, κι όμως αυτοί που αποτέλεσαν τις επόμενες επιλογές ήρθαν και δικαίωσαν για την επιλογή τους. Λέτσιακς αντί Κορέια και Χούμποτσαν αντί Ρομπέρζ είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.