Home TOP NEWS Φιλικό με Άρη, επιστροφή, ταξίδι στην Σλοβενία και τελικό μοντάρισμα στην Κύπρο

Φιλικό με Άρη, επιστροφή, ταξίδι στην Σλοβενία και τελικό μοντάρισμα στην Κύπρο


Συνεχίζει την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Κυπερούντα. Το πρόγραμμα των ημερών περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Την Παρασκευή η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού, το Σάββατο θα γίνει άλλη μία προπόνηση και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται ότι θα γίνει το ταξίδι στην Σλοβενία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα γίνουν και κάποια δυνατά φιλικά παιχνίδια.

11 μέρες θα παραμείνει στο εξωτερικό η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα επιστρέψει τέλος του μηνός. Το τελευταίο 20ήμερο της προετοιμασίας θα γίνει στην Κύπρο όπου θα γίνουν κι εδώ κάποιοι φιλικοί αγώνες ώστε να μονταριστεί η ομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε πως, αν παίξουμε στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τότε οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν στις 18 ή 19 του Αυγούστου, αν η ομάδα μπει απευθείας στον δεύτερο προκριματικό τότε το πρώτο επίσημο ματς θα είναι για το πρωτάθλημα στο Στέλιος Κυριακίδης.