Home TOP NEWS Η εμπιστοσύνη στους παρόντες και ο δρόμος που χάραξε ο Λάρκου στον...

Η εμπιστοσύνη στους παρόντες και ο δρόμος που χάραξε ο Λάρκου στον προγραμματισμό


Μέχρι να ολοκληρωθεί ο περσινός προγραμματισμός χρειάστηκε να γίνουν κάποια ταξίδια από Λάρκου και Ταραπουλούζη ώστε να γίνει παρακολούθηση ποδοσφαιριστών και κάποιες κατ’ ιδίαν επαφές.

Ήταν πολύ κουραστικό για αυτούς, το καλοκαίρι πριν ένα χρόνο, καθώς οι εκκρεμότητες ήταν πάρα πολλές. Έπρεπε να κτιστεί μία ομάδα από το μηδέν. Γίνεται και φέτος πολλή δουλειά, με τη διαφορά ότι οι Λάρκου και Ταραπουλούζης έχουν την «πολυτέλεια» να ξοδέψουν όλη τους την ενέργεια στις λίγες και ουσιαστικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Σε ότι αφορά στους Ακιντόλα και Ουζόχο θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή. Περιπτώσεις δύσκολες για τις οποίες δεν αποφασίζουν αποκλειστικά και μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ίδιοι οι παίκτες.

Σε ότι αφορά στον επιθετικό, πέρασαν πολλά ονόματα μπροστά από τους ανθρώπους της ομάδας, για κάποιους υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, όμως για την ώρα δεν υπάρχει η περίπτωση για την οποία μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας είναι κοντά.

Η τακτική του Λάρκου δεν αλλάζει. Θέλει οι επιλογές που γίνονται να είναι μειωμένου ρίσκου. Στον δρόμο που ο ίδιος χάραξε από πέρσι, με την επιτυχία στον περσινό προγραμματισμό, θα βαδίσει και φέτος.

Είναι πιθανόν να προκύψει ανάγκη για ενίσχυση πέραν του επιθετικού. Θυμίζουμε ότι το μεταγραφικό παράθυρο φέτος κλείνει τέλος Σεπτεμβρίου οπότε χρόνος υπάρχει.

Η δεδομένη εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό δίνει ασφάλεια σε Λάρκου, Ταραπουλούζη και προπονητή, ώστε να κινηθούν χωρίς την πίεση του χρόνου επιλέγοντας τους καλύτερους παίκτες για να έρθουν και να ενταχθούν στο ρόστερ.