Home TOP NEWS Η παραμονή στην Κύπρο, η διευθέτηση φιλικών και… το κεφάλαιο ενίσχυση!

Η παραμονή στην Κύπρο, η διευθέτηση φιλικών και… το κεφάλαιο ενίσχυση!


Η ακύρωση του ταξιδιού στην Σλοβενία και η παραμονή στην Κύπρο διαφοροποιήσε το πρόγραμμα των “πρασίνων”, οι οποίοι είναι  σε συνεχή αναζήτηση για δυνατούς αντιπάλους είτε από Κύπρο, είτε από εξωτερικό, έτσι ώστε να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να ανεβάσει κι άλλο την αγωνιστική του ετοιμότητα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του.

Στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως γνωστόν υπήρχε το δυνατό φιλικό με την Άστρα, ωστόσο λόγω της υποβάθμισης της Ρουμανίας στην κατηγορία Γ’ το συγκεκριμένο φιλικό ακυρώθηκε και πλέον η ομάδα μας είναι σε συζητήσεις με την Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας για διευθέτηση φιλικού στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Επίσης να σημειώσουμε ότι γίνεται προσπάθεια και για εξεύρεση κι άλλων αντιπάλων πέραν της Ουγγρικής ομάδας.

Κεφάλαιο ενίσχυση

Στο κεφάλαιο ενίσχυση τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην αναζήτηση ενός πρωτοκλασσάτου σέντερ φορ, ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει τον Ματ και να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης, ενώ εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εξτρέμ για να είναι έτοιμη και να έχει εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που το κεφάλαιο Ακιντόλα δεν πάρει θετική τροπή.

Για την ώρα η ομάδα μας συνεχίζει καθημερίνα την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πόλη Χρυσοχούς και παράλληλα η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει αντίπαλο από Κύπρο, για φιλικό παιχνίδι πριν από την αναχώρηση της από την Πάφο η οποία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.