Home TOP NEWS Η προετοιμασία και τα φιλικά θα δώσουν απαντήσεις για Παπουλή

Η προετοιμασία και τα φιλικά θα δώσουν απαντήσεις για Παπουλή


Mετά την απόκτηση του Φώτη Παπουλή, αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, είναι με την απορία αν ο 35χρόνος Κύπριοποιημένος άσσος προορίζεται για το αρχικό σχήμα, ή αν αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις από τον πάγκο.


Σίγουρα η αξία, η ποιότητα, αλλά και η εμπειρία του Φώτη Παπουλή είναι αδιαμφισβήτητη, γι αυτό άλλωστε οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κινήθηκαν αστραπιαία στην απόκτηση του, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να δώσει περισσότερο βάθος και επιλογές στον κόουτς της ομάδας μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόκτηση του Φώτη Παπουλή είναι γεγονός ότι έχει προσθέσει στο “οπλοστάσιο” της, ένα παίκτη “πολυεργαλείο” που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο σαν εξτρέμ, όσο και σαν δεκάρι, συνεπώς ο Χένινγκ Μπεργκ, θα μπορέσει να παίξει με τις επιλογές του, για το στήσιμο της ομάδας του με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Νορβηγός κόουτς της ομάδας μας, γνωρίζει πολύ καλά κι από πρώτο χέρι τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του Παπουλή και ξέρει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με τις εμπειρίες που έχει από την πολύχρονη παρουσία του στον Απόλλωνα, να προσφέρει πολλά στο “τριφύλλι”.

Σίγουρα η κίνηση με την απόκτηση Παπουλή έγινε με την προοπτική να βρεθεί στην ενδεκάδα και όχι να δώσει λύσεις από τον πάγκο, φυσικά αν ο Κυπροποιημένος άσσος προορίρζεται για το αρχικό σχήμα αυτό θα διαφανεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αργήσει να δώσει τα πρώτα της φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμάσιας της και εκεί είναι που θα φανερώσουν οι προθέσεις του Χένινγκ Μπεργκ όσον αφοράν τον Παπουλή κι αν τον προορίζει για το αρχικό σχήμα της ομάδας μας.