Home TOP NEWS Η “πτήση” του Κυριακίδη με την οποία δηλώνει παρών!

Η “πτήση” του Κυριακίδη με την οποία δηλώνει παρών!


Tην περσινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε άτυχη στην θέση του άσσου με τους τραυματισμούς του Ουζόχο και Παναγή, ωστόσο με την προσθήκη του Φαμπιάνο, αλλά και με τα όσα έδειξε (κυρίως στο ματς με την Ανόρθωση) ο νεαρός Κυριακίδης, αλλά και με την επιστροφή του Παναγή, οι “πράσινοι” θα έχουν και πάλι ένα δυνατό τιμ στον άσσο.

Διαβάστε κι αυτό: Δυνατό τιμ στον άσσο

Οι “πράσινοι” σε αυτή την θέση είναι αρκετά γεμάτοι. Πέραν του νεαρού Σάββα Νικολάου ο οποίος είναι εξελίξιμος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, για τους άλλους τρεις τερματοφύλακες, Παναγή, Φαμπιάνο και Κυριακίδη δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στην ποιότητα τους, αφού φρόντισαν πολλές φορές να την αποδείξουν αγωνιζόμενοι.

Στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο Χένινγκ Μπεργ, έδωσε ξανά αγωνιστικά λεπτά στους Φαμπιάνο και Κυριακίδη. Οι δύο τερματοφύλακες πάντως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όσες φορές χρειάστηκαν να επέμβουν στον χρόνο που αγωνίστηκαν το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο, κρατώντας ανέπαφη την “πράσινη” εστία.

Πάντως για τον Κυριακίδη μπορεί να γίνει ιδιαίτερη μνεία. Ο νεαρός κήπερ στο ημιώρο που αγωνίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου,  κατάφερε να κάνει μια σπουδαία επέμβαση στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης και έδείξε πάλι την κλάση του, αλλά και την ποιότητα του, αποδυκνείοντας σε όλους ότι, θα αποτελέσει κι αυτός ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του Μπεργκ.

Δείτε την απόκρουση του Κυριακίδη: