Home TOP NEWS Ήρθε κι “έδεσε” ο Παπουλής…

Ήρθε κι “έδεσε” ο Παπουλής…


 

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στα δύο φιλικά τεστ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς και τον Άρη Λεμεσού ήταν μεταξύ άλλων και ο Φώτης Παπουλής, όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία και τα γκολ που πέτυχε, αλλά το πόσο καλά συνεργάστηκε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες, λες και ήξερε το παιχνίδι τους εδώ και χρόνια.

Ο Κυπροποιημένος άσσος στο ματς με την Δόξα αγωνίστηκε σαν δεκάρι και στα “φτερά” με τον Άρη, στα συνολικά 90λεπτά που πάτησε το γρασίδι, έδειξε αποφασιστικότητα και άνεση στις κινήσεις του, ενώ με τα γκολ που σημειώσε επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το πόσο καλή επικοινωνία μπορεί να έχει και με το πλεκτό.

Πάντως ο Φώτης Παπουλής σε πρόσφατες δηλώσεις του, τις πρώτες με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διεμήνυσε ότι ξέρει πολύ καλά που ήρθε για να παίξει μπάλα, όμως κανείς δεν περιμένε ότι, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα καταφέρνε να “δέσει” και να προσαρμοστεί μαζί με το υπόλοιπο σύνολο τόσο εύκολα.

Σίγουρα για τον Παπουλή, αλλά και για τον κάθε Παπουλή η μετάβαση από μια μεγάλη ομάδα σε άλλη, όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, δεν είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο ο Φώτης με το “καλημέρα” έδειξε αυτό να μην είναι πρόβλημα για τον Κυπροποιημένο άσσο.

Όσο για τα γκολ που πέτυχε ο Φώτης Παπουλής αλλά και την ασιστ που είχε στις πρώτες του εμφανίσει με το “τριφύλλι” στο στήθος, αναμένουμε ότι θα του ανεβάσουν κι άλλο την ψυχολογία του και είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα στην συνέχεια από αυτόν.