Home TOP NEWS Κλείνει σύντομα το κεφάλαιο Κατελάρη

Κλείνει σύντομα το κεφάλαιο Κατελάρη


Όπως όλα δείχνουν το κεφάλαιο Κατελάρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ σύντομα θα πάρει τον δρόμο του, καθώς είναι θέμα χρόνου να προκύψει συμφωνία για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος ως γνωστόν δεν βρίσκεται στις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν για τον Διεθνή Κύπριο μέσο των “πρασίνων” είναι ότι, προκύπτει ενδιαφέρον από δύο ομάδες, μια της Κύπρου και μια του εξωτερικού με τον ποδοσφαιριστή να τις αξιολογεί για να μπορέσει να κάνει την επιλογή του.

Να σημειώσουμε ότι την περσινή περίοδο ο Φάνος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ουγγρική, Ζαλαεγκερζέγκι, όμως από την στιγμή που τέθηκε εκτός πλάνων από την τεχνική ηγεσία κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί ξανά δανεικός για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με στόχο να καταγράψει περισσότερες συμμετοχές.

Φυσικά θα πρέπει να αναμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν τελικά ο Φάνος θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή ως ελεύθερος κάτι που θα εξαρτηθεί κυρίως από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης να σημειώσουμε ότι για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να συνεναίσει και η ομάδα μας.

Τέλος να πούμε ότι ο Κατελάρης διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2023.