Home TOP NEWS Κούσουλος: “Να βελτιώθουμε γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να μπούμε στους...

Κούσουλος: “Να βελτιώθουμε γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να μπούμε στους ομίλους”


Ο Ιωάννης Κούσουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΖΤΕ. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μίλησε για το παιχνίδι με τους Ούγγρους, για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, για την προετοιμασία αλλά και για την συνέχεια.

Οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την ZTE: «Παίζαμε μια ομάδα που δεν την ξέραμε, παίζαμε με πολλούς νεαρούς. Το πρώτο ημίχρονο δεν το χειριστήκαμε πολύ καλά, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, είχαμε πολλές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια καλή προπόνηση και προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πρωτάθλημα».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Είχαμε ένα δυνατό τεστ, είδαμε τις αδυναμίες μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες στην Ευρώπη. Να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, θέλουμε να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους και σιγά – σιγά πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για τα νεαρά παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είναι πολύ καλό να έχουμε πολλούς νεαρούς στην πρώτη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το χειριστήκαμε πολύ καλά, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτερα που ακόμα έπαιζαν και πιο πολλοί μικροί. Θεωρώ ότι είναι μια καλή εμπειρία για όλους και προχωρούμε».

Για την προετοιμασία: «Χρειαζόμαστε βελτίωση, σιγά – σιγά και παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε ότι η ομάδα βελτιώνεται. Στα φιλικά ετοιμαζόμαστε περισσότερο και όσο γίνεται. Υπάρχει και πολύ ζέστη στην Κύπρο, αλλά θα το συνηθίσουμε και θα προχωρήσουμε».