Home TOP NEWS Μαυρίας για το φιλικό με τον Άρη και την προετοιμασία

Μαυρίας για το φιλικό με τον Άρη και την προετοιμασία


Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στο OFC TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στον Άρη.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη λέγοντας: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι προπονητικό φιλικό. Δοκιμάστηκαν όλοι οι παίκτες 45 λεπτά. Αυτό έχει σημασία αυτή την περίοδο, όλοι μας να παίρνουμε κάποια λεπτά και να ανεβάζουμε τη φυσική μας κατάσταση και από κει και πέρα να δοκιμάζουμε τα τακτικά κομμάτια τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι αυτά που θέλει ο προπονητής να ακολουθούμε μέσα στο γήπεδο».

Για την ιδιαιτερότητα του να κάνει φέτος προετοιμασία στην  Κύπρο η ομάδα είπε: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρισκόμαστε εδώ στην Κυπερούντα. Είμαστε τυχεροί διότι η θερμοκρασία  τις ώρες που κάναμε ήτανε χαμηλή οπότε θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, μας βοήθησε ο καιρός κάτι που είναι το πιο σημαντικό αυτό τον καιρό στην Κύπρο. Από κει και πέρα είμαστε προσηλωμένοι όπου και να βρισκόμαστε ν ότι και να κάναμε, είμαστε ποδοσφαιριστές, είναι η περίοδος που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά έτσι ώστε να το βρούμε μπροστά μας στη διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι κι αυτές οι εβδομάδες και οι επόμενες θα είναι μια χαρά για μας».

Για τον τραυματισμό του και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα: «Είμαι μια χαρά, έχω επανέλθει 100 τοις εκατό, είχα επανέλθει από τον Μάιο και το πρωτάθλημα να ξεκινούσε θα ήμουν μια χαρά. Στάθηκε τυχερός καθώς υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος, δούλεψα σκληρά και θεωρώ ότι είμαι στο 100 τοις εκατό».

Για την ομάδα και τους μικρούς: «Μπήκαν αυτές οι πινελιές που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Υπάρχει ο κορμός που είναι το πιο σημαντικό σε μία ομάδα. Από κει και πέρα οι προσθήκες ανεβάζουν το επίπεδο και οι μικροί βοηθάνε πολύ απ’ τη μεριά τους την ομάδα. Έχουνε πολύ μέλλον, δουλεύουν πάρα πολύ κάθε μέρα και ανεβάζουν και αυτοί επίπεδο την ομάδα».