Home TOP NEWS Με την ίδια τακτική, για να δυναμώσουμε ακόμα παραπάνω

Με την ίδια τακτική, για να δυναμώσουμε ακόμα παραπάνω


Δεν αλλάζει τακτική η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ότι αφορά στην ενίσχυση. Ούτε και πρόκειται να μπει σε παζάρια ή να κάνει παιχνίδια εντυπωσιασμού. Το μπάτζετ της ομάδας είναι συγκεκριμένο και με αυτό θα κινηθεί μεταγραφικά.

Ήταν συγκεκριμένο το ποσό που ήταν διατεθειμένη η ομάδα να προσφέρει στην Λα Κορούνια για τον Ουζόχο, είναι συγκεκριμένο το ποσό που προσφέρει στην Μίτζιλαντ και στον Ακιντόλα, αλλά και συγκεκριμένη η δαπάνη που θα γίνει για την απόκτηση επιθετικού ή του οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή.

Αν οι άλλες ομάδες είναι διατεθειμένες να πάρουν οικονομικά ρίσκα είναι δικό τους πρόβλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να μπει σε αυτό το λούκι και καλά κάνει.

Ο Νεόφυτος Λάρκου προσέχει την ομάδα και δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση και για κανέναν τις μισθολογικές ισορροπίες απλά για να κερδίσει εντυπώσεις.

Εκφράσαμε επανηλειμμένα την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους της ομάδας, την κέρδισαν άλλωστε με τη δουλειά τους, και περιμένουμε ότι μέσα από τις επιλογές που θα γίνουν, όποιοι κι αν φύγουν, όποιοι κι αν έρθουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι φέτος ακόμη πιο δυνατή από πέρυσι.