Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, τη βελτίωση να γινόμαστε καλύτεροι”

Χένινγκ Μπεργκ: “Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, τη βελτίωση να γινόμαστε καλύτεροι”


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις μετά το φιλικό της ομάδας μας κόντρα στην Δόξας Κατωκοπιάς το οποίο έγινε το Σαββάτο το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος”.


Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για την παρουσία της ομάδας μας στο φιλικό, για την προετοιμασία, για τους Παπουλή και Κίκο αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Ποια είναι τα συμπεράσματα σου από το πρώτο φιλικό απέναντι στη Δόξα;

“Δεν παίζουμε φιλικά παιχνίδια, παίζουμε προπονητικά παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, προπονούμαστε εδώ και δύο βδομάδες και είναι καλό επίσης να παίζουμε προπονητικού τύπου παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι, θα θέλαμε να συνεχίσουμε και κοιτάζουμε το πώς θα βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Ποια είναι η γνώμη σου για την προετοιμασία μέχρι τώρα;

Πάει καλά. Κάνουμε καλή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δούλεψαν σκληρά στο lockdown, δούλεψαν σκληρά στις διακοπές και έτσι τώρα η φυσική τους κατάσταση είναι σε ψηλότερο επίπεδο από πέρσι. Πάνω – κάτω έχουμε το ίδιο γκρουπ παικτών, άρα το σημείο που ξεκινάμε φέτος είναι ψηλότερος απ’ ότι ήταν πέρσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά, τη βελτίωση, να γινόμαστε καλύτεροι και ανυπομονούμε για τη σεζόν στην οποία έχουμε αρκετά πράγματα να αγωνιστούμε γι’ αυτά.  Το πιο σημαντικό πράγματα είναι να τα δώσουμε όλα”.

Οι δύο νέες μεταγραφές έπαιξαν σήμερα για 45λεπτά και επίσης πολύ νεαροί. Ποια είναι η άποψη σου για το παιχνίδι;

Είναι καλό να βλέπεις τους νέους ποδοσφαιριστές να έρχονται και να είναι μέρος της ομάδας.  Τους δώσαμε ρόλο σήμερα, θέλαμε να παίξουν.  Θεωρώ πως το σουτ του Φώτη δείχνει την ποιότητα στη θέση του, στο παιχνίδι του και στην αντίληψη του.  Σκόραρε το γκολ άρα όλα καλά. Ο Κίκο επίσης τα πήγε καλά είναι καλός παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε και τους δύο εδώ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επίσης, ειδικά ο Χαράλαμπος, δείχνουν να βελτιώνονται σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια και της περσινής σεζόν.  Ο Λοίζου πήρε 45 λεπτά και είναι καλό γι’ αυτόν.  Ήταν ένα καλό πρακτικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες”.

Τρεις νέοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία έπαιξαν  στο φιλικό με την Δόξα τι πιστεύεις;

“Είναι καλή εμπειρία γι’ αυτούς. Προπονούνται μαζί μας και σίγουρα τώρα στην αρχή της προετοιμασίας χρειαζόμαστε 45λεπτά για όλους τους παίκτες.  Θέλουμε να παίξουν μερικά παιχνίδια, θα είναι καλή εμπειρία γι’ αυτούς. Θεωρώ πως ο Ανδρέας Σάββα τα πήγε καλά. Ο Βενιζέλου επίσης διατήρησε τον εαυτό του στο σωστό δρόμο.  Ο Άγγελος Ζευκής δεν είχε πολλά πράγματα να κάνει γιατί δεν έπαιξε πολύ αλλά είναι καλά παιδιά. Φυσικά είναι λίγο μακριά από την πρώτη ομάδα όσο αφορά το επίπεδο για την ώρα,  όμως είναι ταλαντούχοι όλοι τους και απλά χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά, να κοιτάζουν πώς να βελτιώνονται και να προοδεύουν συνεχώς. Είναι καλός γι’ αυτούς να είναι μέρος αυτής της ομάδας στην προετοιμασία”.

Το σχετικό βίντεο: