Home TOP NEWS Μπεργκ : “Ο Φράνσις δεν ήταν 100% έτοιμος, για αυτό διαλέξαμε τον...

Μπεργκ : “Ο Φράνσις δεν ήταν 100% έτοιμος, για αυτό διαλέξαμε τον Φαμπιάνο για Νο 1”


Ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις παραρχώρησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, μίλησε και για τον Φράνσις Ουζόχο, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα μας και να μετακόμισει στον Αποέλ.

Ο Νορβηγός κόουτς, στις τοποθετήσεις του τόνισε χαρακτηριστικά ότι, θα ήταν ιδανικό σενάριο η ΟΜΟΝΟΙΑ να είχε τον Φράνσις Ουζόχο στο ρόστερ της, αλλά όπως είπε ο Μπεργκ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση και ήθελε να πάει στον Αποέλ.

Η σχετική τοποθέτηση του κόουτς της ομάδας μας:

Ο Ουζόχο θέλαμε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά τελικά αποχώρησε. Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτό; «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ο Φράνσις ήρθε σε εμάς πέρσι ως δανεικός και τα πήγε πολύ καλά. Βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην πρώτη θέση το διάστημα που αγωνιζόταν. Ήταν πολύ καλύτερος εδώ σε αντίθεση με την Ανόρθωση την προηγούμενη χρονιά. Βοήθησε την ομάδα και στάθηκε άτυχος που είχε αυτόν τον τραυματισμό. Τον βοηθήσαμε πολύ να επιστρέψει, να κάνει την αποθεραπεία του και ήμασταν δίπλα του όσο περισσότερο μπορούσαμε. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και στο να αποτελεί μέρος της ομάδας. Και αποτελούσε μέρος της ομάδας για αρκετό καιρό. Ήταν εδώ ως δανεικός και αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ο Φράνσις δεν ήταν 100% έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν και για την περίοδο της προετοιμασίας. Για αυτό διαλέξαμε τον Φαμπιάνο να είναι το νούμερο 1 τερματοφύλακας για εμάς. Είναι έτοιμος και είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας όπως είδαμε πέρσι. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έχουμε μαζί μας και τον Φράνσις. Πήραμε την απόφαση μας για τον Φαμπιάνο και προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση για τον Φράνσις. Δεν ήταν εφικτό και ήθελε να πάει στον ΑΠΟΕΛ και αυτή είναι η επιλογή του. Τα πήγε καλά μαζί μας, μας βοήθησε και τώρα θα παίζει για κάποιον άλλο. Συνεπώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο».