Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών για την επιστροφή στο γήπεδο!

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών για την επιστροφή στο γήπεδο!


Η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο πάτησε ξανά χορτάρι μετά από τέσσερεις μήνες δίνοντας το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Δόξα, ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιστροφή στη δράση μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Χαρούμενος που πήρε αγωνιστικά λεπτά μετά από αρκετό καιρό ο Άγγλος φορ. Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Χαίρομαι που πήρα τρεξίματα χθες».

Γιαν Λέτσιακς

«Πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, πρώτη νίκη» έγραψε ο Τσέχος μπακ που στάθηκε πέρα από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Άνταμ Λανγκ

Σταθερή παρουσία για τον Ούγγρο κεντρικό αμυντικό. Πόσταρε την πιο κάτω φωτογραφία προσθέτοντας στη λεζάντα: «Στο πρώτο προπονητικό παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα 1-0».

Κίκο

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό που ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα.

Γιάννης Κούσουλος

Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όλο το ρόστερ πήρε στο Σαββατιάτικο φιλικό ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής μας που ανέβασε στόρυ την πιο κάτω φωτογραφία.

Έρικ Μποτεάκ

Καλή παρουσία είχε ο Γάλλος εξτρέμ, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στον Παπουλή για το νικητήριο γκολ. Ως στόρυ ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Σταθερά ανοδική πορεία για τον νεαρό μέσο. Ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία από μονομαχία του με ποδοσφαιριστή της Δόξας, μία από τις πολλές που έδωσε στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ανδρόνικος Κακουλλής

Με όρεξη φαίνεται να επέστρεψε στη δράση ο νεαρός επιθετικός. Αυτό φανερώνει η ανάρτησή του στην οποία έγραψε «Πάμεεεε».

Άγγελος Ζευκής                  

Χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο φιλικό πήρε και ο νεαρός επιθετικός που προέρχεται από την Ακαδημία μας. «Ένα βήμα κάθε φορά» ανέφερε στην ανάρτησή του.