Home TOP NEWS Οι εκκρεμότητες, το περσινό δείγμα και η σιγουριά ότι φέτος θα είμαστε...

Οι εκκρεμότητες, το περσινό δείγμα και η σιγουριά ότι φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί


Θέλουν να αισθάνονται απόλυτα βέβαιοι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να προχωρήσουν στην όποιαδηποτε περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει. Το περσινό δείγμα και το τεράστιο ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές, δείχνει πως οι Λάρκου και Ταραπουλούζης ξέρουν την συνταγή και ακολουθούν συγκεκριμένο μονοπάτι για να ενισχύσουν την ομάδα. Για την ώρα ο Παπουλής ήρθε και είναι σίγουρο ότι θα δώσει πολλά φέτος ενώ τον Κίκο τον πιστεύουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που τον επέλεξαν, μάλιστα εκφράζεται η βεβαιότητα ότι ο κορυφαίος Λέτσιακς θα έχει φέτος δυνατό συναγωνισμό για τη θέση στην εντεκάδα.

Μένουν άλλες 2-3 κινήσεις. Αν ο Ζοέλ τελικά παραχωρηθεί εκ νέου και δεν γίνει κατορθωτό να κρατήσουμε τον Ακιντόλα τότε θα υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν άλλοι 3 παίκτες στο ρόστερ. Ένας επιθετικός και ένας ακραίος θα έρθουν σίγουρα, ενώ θυμίζουμε ότι πέρσι η ομάδα άφησε ανοικτή μία θέση ξένου για παν ενδεχόμενο… και να που στο τέλος χρειάστηκε.

Μπήκαμε ήδη στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ρόστερ είναι σχεδόν συμπληρωμένο. Ακόμη και με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές να αρχίσει την προσπάθεια της στις επίσημες διοργανώσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ (κάτι που δεν αναμένεται να ισχύσει καθώς έπονται μεταγραφές), είναι δυνατή και μπορεί να είναι άκρως απαιτητική. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή, να ξεκαθαρίσει αρχικά το κεφάλαιο Ακιντόλα, και ότι κι αν προκύψει είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες της ομάδας μας ξέρουν που βαδίζουν αλλά και τι πρέπει να πράξουν για να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη πιο δυνατή από πέρσι.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι φέτος η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου, όποτε δεν αποκλείεται, αναλόγως και της Ευρωπαϊκής πορείας που θα κάνει η ομάδα, να αλλάξει κάπως και το μεταγραφικό πλάνο.