Home TOP NEWS Οι εξελίξεις στο σήριαλ Ουζόχο…

Οι εξελίξεις στο σήριαλ Ουζόχο…


Νέο δημοσιεύμα το οποίο ήρθε σήμερα στην επιφάνεια από το Goalnews.com.cy κάνει λόγο ότι ο Ουζόχο είναι πιο κοντά από ποτέ στον Αποέλ.

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι καταβάλλονται προσπάθειες από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε τις επόμενες μέρες να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία ανήκει, και ο Νιγηριανός να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα.

Ο Νιγηριανός κήπερ που την περσινή σεζόν στάθηκε κάτω από τα δοκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ωστόσο φάνηκε άτυχος αφού είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, παραμένει ακόμη στο “Ηλίας Πούλλος” και περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά και την δική του περίπτωση.

Το είχαμε επαναλάβει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα του τη Λα Κορούνια η περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Διαβάστε κι αυτό:Φως στο τούνελ για Ουζόχο…

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν αρχίσει πλεόν να γίνονται πιο εντατικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και αν και είναι νωρίς, έχει αρχίσει να διαφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ και το σήριαλ οδεύει λίαν συντόμως θα οδεύσει προς το τέλος του.

Ίσως αυτό προκύψει τις αμέσως επόμενες μέρες και μετά την διάσκεψη τύπου του Προέδρου της Λα Κορούνια, η οποία πιθανόν να κάνει πιο ξεκάθαρο και το σκηνικό όσον αφορά την περίπτωση Ουζόχο.