Home TOP NEWS Οι μεταγραφές μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Ουζόχο

Οι μεταγραφές μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Ουζόχο


Το σήριαλ Ουζόχο το οποίο κράτησε για καιρό φαίνεται ότι φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι ζύγισε όλα τα δεδομένα που είχε ενώπιον του και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Αποέλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν ικανοποίησε και έφερε μια απογοήτευση, αφού ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είδε ένα παίκτη που αγάπησε αρκετά  να φεύγει για το απέναντι «στρατόπεδο» και την ομάδα μας να χάνει μια «μάχη» εκτός γηπέδου κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ότι έγινε με Ουζόχο, έγινε, αυτό που είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε τον δρόμο μας και να πάμε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας.

Οι «πράσινοι» αυτή την στιγμή έχουν την ανάγκη για μία – δύο μεταγραφές για εξτρέμ και για επιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία να προκύψει τρίτη κίνηση. Όσον αφορά την θέση του εξτρέμ θα εξαρτηθούν πολλά από την τροπή που θα πάρει η περίπτωση Ακιντόλα, ενώ για τον επιθετικό η ομάδα προγραμματισμού εξετάζει κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει και σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις της για την κίνηση.

Πάντως μετά το «χτύπημα» που δέχθηκε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την χαμένη «μάχη» με Ουζόχο, θα πρέπει οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από την επιτροπή προγραμματισμού και την διοίκηση να είναι τέτοιες οι οποίες θα επαναφέρουν τα χαμόγελα και θα φέρουν εκ νέου τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών μας.