Home TOP NEWS Οι «μπέμπηδες» του Χένινγκ Μπεργκ

Οι «μπέμπηδες» του Χένινγκ Μπεργκ


Κυριακίδης, Παναγιώτου,  Χαραλάμπους, Τζιωνής,  Ζευκής, Λοΐζου, Σάββα, Κακουλλής, Βενιζέλου έπαιξαν στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με τον Άρη.

Εννέα ποδοσφαιριστές με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 19 χρόνων, είναι ήδη στη φαρέτρα του Μπεργκ. Ο Νορβηγός έδειξε προ πολλού διάθεση να δώσει ευκαιρίες.

Πέρσι, σε παιχνίδια που η μπάλα «έκαιγε», εμπιστεύτηκε τον Κακουλλή, έδωσε χρόνο στον Λοϊζου, είχε τον Τζιωνή ως βασική επιλογή ανάμεσα στους αναπληρωματικούς, δίνοντας του παιχνίδια μέχρι τον τραυματισμό του, ενώ ο Χάμπος μπήκε, σε ηλικία 17 χρονών, έπαιξε σε δύο παιχνίδια πέρσι.  Ο Κυριακίδης μία φορά χρειάστηκε και δήλωσε εμφατικά «παρών».  Ο μοναδικός από τους μικρούς που ήταν από πέρσι στην πρώτη ομάδα και δεν αγωνίστηκε ήταν ο Παναγιώτου.

Φέτος έριξε στα βαθιά άλλους τρεις μικρούς. Ζευκής, Σάββα και Βενιζέλου έπαιξαν ήδη στα πρώτα δύο φιλικά, με τους πρώτους δύο μάλιστα να είναι ανάμεσα στους  πρωταγωνιστές στο τελευταίο με τον Άρη. Ο Κακουλλής δε, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έβγαζε φωτιές.

Οι «μπέμπηδες» του Χένινγκ Μπεργκ μεγαλώνουν, ωριμάζουν και δικαιούνται να διεκδικούν.

Δανειζόμαστε μία γραπτή αναφορά στα ΜΚΔ από το πρώην μέλος της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον Νίκο Χαραλαμπίδη ο οποίος είπε: «Πάντως ο δικός μας coach εισάγει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο μια ποδοσφαιρική κουλτούρα που ήταν τελείως άγνωστη στον τόπο μας. Αν μας αντέξει και τον έχουμε κοντά μας για μερικά χρόνια που ξέρεις μπορεί να μας αλλάξει τα μυαλά και να δημιουργήσει μια νέα κουλτούρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο!»