Home TOP NEWS Οι υπογραφές και οι πρώτες δηλώσεις του Παπουλή με την φανέλα της...

Οι υπογραφές και οι πρώτες δηλώσεις του Παπουλή με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ο Φώτης Παπουλής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ στο σχετικό βίντεο που ανέβασε το γραφείο τύπου της ομάδας μας υπάρχουν και στιγμές από τις υπογραφές των συμβολαίων του Κυπροποιημένου μεσοεπιθετικού.

Οι δηλώσεις:

Η αρχική τοποθέτηση:«Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Καινούργιο ξεκίνημα για μένα, καινούργια αρχή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε τίτλους για να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν στο να αποδεχθείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑ; «Το στάτους και το όνομα της Ομόνοιας είναι μεγάλο για την Κύπρο. Γνωρίζω τις απαιτήσεις της Ομόνοιας. Ήμουν σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, θέλω να συνεχίσω. Η Ομόνοια βγάζει υγεία έχει οργάνωση, συμβαδίζει με τη δική μου φιλοσοφία και αυτό ήταν ο βασικότερος λόγος για να συνεχίσω στην Ομόνοια».

Για της συνθήκες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ καλές. Πολύ οργανωμένη ομάδα βλέπω ανθρώπους να με περιτριγυρίζουν με πολύ αγάπη και σεβασμό και αυτό είναι κίνητρο για μένα να μπω πιο γρήγορα στην ομάδα και να προσφέρω αυτά που θέλουν όλοι και να δώσω στον κόσμο και στην ομάδα αυτά που περιμένουν από εμένα».

Αν γνώρισε τον Χένινγκ Μπεργκ, είπε: «Έκανα ήδη μία πρώτη γνωριμία με τον κ. Μπεργκ. Σίγουρα αυτή τη στιγμή πρέπει να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα. Να βρεθώ το απόγευμα στο προπονητικό μνα γνωρίσω όλους τους ανθρώπους. Μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και πάνω-κάτω τη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό πρέπει να ακολουθήσω, τις οδηγίες και όπως είπα είναι μία ομαδική δουλειά. Αυτό που πέτυχε η Ομόνοια ήταν συλλογικό και είναι κάτι που ταυτίζεται με τα δικά μου “θέλω”».

Για τους στόχους και τις απαίτησεις της ομάδας: «Ήμουν και πάλι σε μια απαιτητική ομάδα που πάντα κυνηγάει στόχους έτσι γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Ομόνοια γι αυτό ήρθα εδώ. Μου αρέσει ο πρωταθλητισμός, μου αρέσει να υπάρχει πίεση στην ομάδα, σε κάνει πάντα καλύτερο και πιο δημιουργικό, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στην Ομόνοια, να κερδίσω όλους τους τίτλους που θέλουμε σαν ομάδα κι ελπίζω να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται: «Νιώθω άνετα σε όλες τις θέσεις, το θέμα είναι να παίζω. Νιώθω άνετα όπου με βάλει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να παίζω. Όπως είπα είμαι χαρούμενος  πλέον να κερδίζω τίτλους, δεν θέλω να κοιτάζω το προσωπικό μου συμφέρον, θέλω να παίζω να βοηθάω την ομάδα μόνο να κερδίζει, αυτός είναι ο στόχος μου, ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την Ομόνοια κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέσα από την συλλογική  δουλειά και εγώ σαν παίκτης».

Η υπόσχεση στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Στον κόσμο της Ομόνοιας μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους, γι αυτό είμαι εδώ, ξέρει τι να περιμένει νομίζω ο κόσμος της Ομόνοιας από τον Φώτη κι αυτό θα προσπαθήσω να δώσω και όπως κάνουν όλοι αυτό θα ζητήσω κι εγώ να είναι κοντά στην ομάδα, που είναι πάντα κοντά σε αυτή, κι όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση , παίκτες και προπονητής να δώσουμε αυτό που είναι αυτονόητο όποιος έρχεται στην Ομόνοια».

Το σχετικό βίντεο: