Home TOP NEWS Ολοένα και καλύτερος…

Ολοένα και καλύτερος…


Έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι, ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες και κυρίως τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές μας. Ο Χάρης Μαυρίας αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Πρόκειται για εναν πλήρως ολοκληρωμένο παίκτη, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη στον 26ο χρόνο ζωής του, τον κάνει αυτή τη στιγμή έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών, σε χρηματιστηριακή αξία, στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο φιλικό κόντρα στην Δόξα το περασμένο Σάββατο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη φετινή του παρουσία, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας ενθουσίασε. Συμμετείχε σχεδόν σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας από δεξιά, έδειχνε να είναι πιο ταχύς και ιδιαίτερα ουσιαστικός στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο Χάρης Μαυρίας είχε τραυματισμούς στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία και ίσως ήταν αυτός ο παράγοντας που δεν του επέτρεψε να κάνει τα άλματα που όλοι περίμεναν και προσδοκούσαν στο ξεκίνημα της καριέρας του. Θυμίζουμε άλλωστε ότι προτού ακόμη κλείσει τον 17ο χρόνο ζωής του έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η περσινή γεμάτη χρονιά του Χάρη, είναι δεδομένο ότι θα τον βοηθήσει πάρα πολύ, και φέτος τον περιμένουμε ακόμη καλύτερο. Είναι βέβαιο ότι αγωνιστικά δεν έχει ακόμη προσεγγίσει την δικιά του κορυφή.

Το συμβόλαιο του Ελλαδίτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και αν κληθεί για να ανανεώσει, και στο τέλος αυτό συμβεί, θα είναι κάτι εξαιρετικό και άκρως επωφελές για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όταν πάντως είχε ερωτηθεί σχετικά, για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα για περισσότερα χρόνια ο Χάρης είπε…  «Εννοείται, γιατί όχι; Απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ».