Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Περηφάνια για την παρουσία και τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του...

Περηφάνια για την παρουσία και τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας


Λέμε πολλές φορές ότι στον αθλητισμό σημασία έχει η συμμετοχή και η προσπάθεια. Για ένα σωματείο ωστόσο με το εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το να καταγράφονται επιτυχίες είναι επίσης πολύ σημαντικό. Από μόνο του το όνομα της ομάδας μας καθορίζει και τους στόχους της.

Η παράξενη χρονιά που ολοκληρώθηκε βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ πρώτη στο ποδόσφαιρο, πρώτη στο φούτσαλ και στην πετόσφαιρα ενώ χθες το νεοσύστατο τμήμα της ομάδας στο Ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο κατέκτησε το νταμπλ.

Και δεν είναι μόνο οι παραπάνω πρωτιές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε εξαιρετική προσπάθεια και στα υπόλοιπα τμήματα της. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατέλαβε την υψηλότερη δυνατή θέση. Τερμάτησε 3η θέση πίσω από δύο ομάδες οι οποίες έχουν στο ρόστερ τους ξένες παίκτριες.

Το μπάσκετ με την πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα υλοποίησε τον στόχο του ενώ γυναικεία ομάδα της πετόσφαιρας κατέγραψε την πρώτη της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία.

Ακόμα και στην ποδηλασία πήραμε πολλές πρωτιές ενώ οι δρομείς μας είχαν επίσης πολύ καλή παρουσία.

Το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται σε άνθιση και οι επιτυχίες του δεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς, ο κοσμος της ομάδας, θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να διακρίνεται όπου κι αν συμμετέχει και η σεζόν που ολοκληρώθηκε μόνο περήφανους μας κάνει!