Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε τα θετικά και την διάθεση που έδειξαν οι νεαροί…

Post Game: Κρατάμε τα θετικά και την διάθεση που έδειξαν οι νεαροί…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να γνώρισε την ήττα (λίγη σημασία έχει) στο πέμπτο της φιλικό με την Ζαλαεγκερζέγκι, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, θα πρέπει να αισθάνονται αρκετά ικανοποιημένοι με την διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Νορβηγός τεχνικός αγωνίστηκε με έντεκα αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Κάτω από την εστία της ομάδας μας ξεκίνησε ο Κυριακίδης και στην τετράδα της άμυνας οι Περέιρα (δεξιά), Κούσουλος, Παναγιώτου και Κίκο (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή οι δύο ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Βενιζέλου και Χαραλάμπους και ως επιτελικός έπαιξε ο Αντρέας Σάββα. Δεξιά στην επίθεση  πήρε θέση ο Λοΐζου, αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή  ο Ντάρμπισαϊαρ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα στάδια του αγώνα δεν μπήκε αρκετά καλά, ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες στα τελευταία και τα αρχικά στάδια του πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου αντίστοιχα και αν υπήρχε καθαρό μυαλό από τους ποδοσφαιριστές μας, η ομάδα μας θα μπορούσε να έφτανε στο γκολ.

Αν μπορούμε να αναφερθούμε ατομικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι, αυτό θα μπορούσαμε να το κάνουμε για τους Κίκο και Κυριακίδη.

Ο πρώτος ξεχώρισε για τα τρεξίματα του, τα τρομερά κτυπήματα από στημένες μπάλες, αλλά και για τις σέντρες φαρμάκι οι οποίες δημιούργησαν πολλούς πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα.

Όσο για τον Κυριακίδη αυτό που κρατάμε από το νεαρό κήπερ, είναι τις δύο σπουδαίες επεμβάσεις του στο 65ο και 89ο λεπτό, αποκρούσεις με τις οποίες επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την κλάση του και την ποιότητα του.

Το σύνολο του Μπεργκ ξεκίνησε νικηφόρα στα πρώτα της φιλικά με Δόξα, Άρη και Εθνικό Άχνας, όμως ακολούθησαν οι δύο συνεχόμενες στα φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς και Ζαλαεγκερζέγκι, ήττες οι οποίες προήλθαν από δύο ομάδες πιο έτοιμες σε σχέση με την δική μας, η οποία μέσα σε 24ώρες παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα και με διαφορετικούς παίκτες.

Το επόμενο τεστ για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι την ερχόμενη Τρίτη (04/08) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε «βασική» ενδεκάδα και όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια ο Μπεργκ θα χρησιμοποιεί περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το βασικό σχήμα.