Home TOP NEWS Γράφεται για Πιέρο!

Γράφεται για Πιέρο!


Πληροφορίες της ιστοσελίδας 24sports αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συμφωνήσει με την Αστάνα αλλά και με τον Πιέρο Σωτηρίου ώστε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός να έρθει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα μας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει ο Πέτρος Παπαγιώργης:

Σημαντικό βήμα για την επιστροφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κύπρο σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, www.24sports.com.cy, που έφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα έψαχνε το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του διεθνή επιθετικού, καθώς φάνηκε να υπήρχε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Η εξέλιξη που σημειώθηκε είναι ότι η Ομόνοια συμφώνησε σε όλα, τόσο με τον Πιέρο Σωτηρίου, όσο και με την Αστάνα.

Έρχεται μόνο εάν διακοπεί το πρωτάθλημα του Καζακστάν

Υπάρχει όμως μία σημαντική προϋπόθεση για να γίνει εφικτή η επιστροφή του 27χρονου επιθετικού, που είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα του Καζακστάν, λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Σε μία τέτοια περίπτωση, η Ομόνοια έχει συμφωνήσει με τη Αστάνα για να καλύπτει περίπου το μισό μέρος του συμβολαίου που διατηρεί ο Πιέρος με τους Κοζάκους.

Να σημειώσουμε ότι ο Πιέρος θέλει να βρίσκεται στην Κύπρο, αφού η κατάσταση με την πανδημία στο Καζακστάν δεν είναι καλή, ενώ από την άλλη η σύζυγος του είναι εγκυμονούσα και είναι λογικό να θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της.