Home TOP NEWS Τι σημαίνει η δικαίωση της Σίτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Τι σημαίνει η δικαίωση της Σίτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Το CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), έκανε δεκτή την προσφυγή της Μάντσεστερ Σίτι κατά της απόφασης διετούς αποκλεισμού που της είχε επιβάλει η UEFA και έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα δώσει κανονικά το “παρών” της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Τι σημαίνει όμως η δικαιώση της Σίτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ; Οι “πράσινοι” μετά από αυτή την εξέλιξη, βλέπουν πλέον τις ελπίδες τους, για να ξεκινήσουν από τον β’προκριματικό γύρο του Τσαμπιόνς Λιγκ να αυξάνονται κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ποια ομάδα από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης-Σίτι (1-2) θα προκριθεί στις 7 Αυγούστου, στους «8» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν για να μπορέσει να αρχίσει την προσπάθειας της στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα προημιτελικά της φετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να έχουν εξασφαλίσει θέση στους ομίλους της επόμενης, μέσω του πρωταθλήματός της χώρας τους.

Μέχρι στιγμής έχουν “κλειδώσει” συμμετοχή έξι ομάδες και πρόκειται για τις Παρί ΣΖ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λειψία ενώ σε μεγάλο βαθμό έχουν εξασφαλίσμένη την συμμετοχή τους και η Αταλάντα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για να ολοκληρωθεί λοιπόν το “θαύμα” για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να “πετάξει” έξω τη Νάπολι (πρώτο παιχνίδι 1-1) από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους την Λυόν (πρώτο παιχνίδι νίκησαν 1-0 οι Γάλλοι) και η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να τελειώσει την δουλειά κόντρα στην Τσέλσι (πρώτο παιχνίδι 3-0 υπέρ της Μπάγερν).

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια λοιπόν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους, καθώς αυτά θα καθορίσουν από πιο προκριματικό γύρο θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην Ευρώπη η ομάδα μας.