Home TOP NEWS To περιμένουν πως και πως οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

To περιμένουν πως και πως οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ


Από την ώρα που έγινε γνωστό από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ότι, το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς θα προβληθεί ζωντανά από το OFC TV (Βρείτε εδώ τη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV: https://ofctv.omonoiafc.com.cy,) οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ άρχισαν να μην κρατιόνται.


Μετά από 4μήνες (από τον Μάρτη) λοιπόν οι φίλοι των “πρασίνων” θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να απολαύσουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρακολουθώντας την, να αγωνίζεται στο πρώτο της φιλικό για την φετινή σεζόν και το οποίο θα λάβει χώρα στο “Ηλίας Πούλλος”.

Σίγουρα τέτοια παιχνίδια δεν προσφέρονται, για να παρακολουθήσει κάποιος ωραίο θέαμα ή δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, καθώς γίνονται κυρίως για τους προπονητές οι οποίοι θέλουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα πριν από τους επίσημους αγώνες.

Φυσικά όμως, από την στιμγή που δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του “τριφυλλιού” να το παρακολουθήσουν το παιχνίδι ζωντανά και μετά από τόσο καιρό χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι αλήθεια ότι θα περιμένουν όλοι το ρολόι να γυρίσει στις 18:00 για να χαρούν και πάλι τους παίκτες του Μπεργκ να κλωτσάνε το τόπι.