Home TOP NEWS Αφιέρωμα: Οι αξέχαστες “εκτελέσεις” του Ματ με Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας

Αφιέρωμα: Οι αξέχαστες “εκτελέσεις” του Ματ με Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας


Ο Ματ Ντάρμπισαιρ ως γνωστόν από την Τρίτη (4/8) αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Άγγλο επιθετικό να ανοίγει πλέον μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην ομάδα της Macarthur FC.

Ο Ματ είναι γεγονός ότι ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που πέρασε από την Κύπρο, τόσο για την ποδοσφαιρική του κλάση και ποιότητα, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Πάντως με την αποχώρηση του από την ΟΜΟΝΟΙΑ και το νησί μας, ο Ματ αφήνει σίγουρα σε όλους όσους τον έζησαν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Κύπρου, τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις.

Οι στιγμές που δύσκολα θα διαγραφούν από την μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων της Κύπρου και κυρίως αυτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν οι δύο επιτυχημένες χρονιές του Άγγλου φορ στις οποίες κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ, αλλά και τα δύο αξέχαστα παιχνίδια με τον Εθνικό Άχνας και την Ανόρθωση στα οποία ο Ματ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Στο ματς με τον Εθνικό Άχνας τον Ιανουάριο του 2017 η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 όμως ο Ματ Ντάρμπισαιρ μέσα σε τέσσερα λεπτά πήρε πάνω του το παιχνίδι και με χατ – τρικ πέτυχε την ολική ανατροπή χαρίζοντας στο “τριφύλλι” τη νίκη.

Το άλλο παιχνίδι στο οποίο αποθεώθηκε ο Ματ ήταν με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, το οποίο έγινε τον Φεβρουάριο του 2018. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εν λόγω ματς, όμως ο Άγγλος μίλησε τελευταίος και μέσα σε επτά λεπτά κατάφερε να φέρει τα πάνω – κατώ και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με το “διπλό” από την Λάρνακα.