Home TOP NEWS Αναμένει την ενημέρωση από Αραράτ η ΟΜΟΝΟΙΑ για την έδρα!

Αναμένει την ενημέρωση από Αραράτ η ΟΜΟΝΟΙΑ για την έδρα!


Από χθες έγινε γνωστό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την Αραράτ Αρμενίας στον Α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί είτε στις 18, είτε στις 19 Αυγούστου.

Πάντως το ένα και μοναδικό παιχνίδι με τους Αρμένιους η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να το δώσει μακρία από το ΓΣΠ, όχι όμως στην Αρμενία αλλά σε ουδέτερη έδρα που θα την επιλέξουν οι ανθρώποι της Αραράτ.

Ανάμεσα στις χώρες που μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση είναι και η Κύπρος, ωστόσο θεωρούμε απομακρυσμένο σενάριο η Αραράτ να επιλέξει το νησί μας για να δώσει τον αγώνα, έτσι η αναμέτρηση αναμένεται να λάβει χώρα στην Ελλάδα, την Πολωνία ή στην Ουγγαρία.

Το αργότερο μέχρι σήμερα το πρωί η Αραράτ θα πρέπει να επιλέξει την έδρα του αγώνα και να ενημερώσει αντίστοιχα την UEFA και την ΟΜΟΝΟΙΑ για το που θα διεξαχθεί ο νοκ-αουτ αγώνας του Α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμένει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ την ενημέρωση από την ομάδα της Αρμενίας για να γνωρίζει που θα είναι ο πρώτος προορισμός της για το φετινό Ευρωπαϊκό της ταξίδι που θα ξεκινήσει σε 8 ή 9 μέρες.

Διαβάστε κι αυτό:Σίγουρα σε ουδέτερη έδρα – Πολωνία, Ελλάδα, Ουγγαρία οι επιλογές της Αραράτ