Home TOP NEWS Αναπληρώθηκαν οι αποχωρήσαντες, αναμονή για Ακιντόλα

Αναπληρώθηκαν οι αποχωρήσαντες, αναμονή για Ακιντόλα


Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρι σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι αποχωρήσεις των Ορτέγα, Μανρίκε και Ντάρμπισαϊρ αναπληρώθηκαν με την απόκτηση των Παπουλή, Κίκο και Ντούρις. Με μία πρώτη ματιά η ομάδα μας δείχνει μέσα από αυτές τις κινήσεις ενισχυμένη.

Ο Παπουλής μπορεί να δώσει στο γήπεδο πολύ περισσότερα από τον Ορτέγα, ο Κίκο είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικός παίκτης από τον Μανρίκε ενώ ο Ντούρις διαθέτει το κίνητρο εκείνο το οποίο πιθανόν στον Ματ να «ξεφούσκωσε» ενώ είναι και κατά δύο χρόνια μικρότερος του.

Δεν είναι σήμερα στην ομάδα ο Ακιντόλα. Είναι μία περίπτωση για την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δείχνει να τα παρατάει και να τα βάζει κάτω, ελπίζοντας ότι σύντομα θα προκύψει θετική εξέλιξη. Αν δεν συμβεί αυτό τότε η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση ακραίου επιθετικού με παρόμια χαρακτηριστικά με τον Νιγηριανό.

Από κει και πέρα υπάρχει ανοικτό μεταγραφικό παράθυρο για ακόμη ενάμιση σχεδόν μήνα και ενδεχομένως να γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για την ώρα πάντως υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα και σιγουριά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη από πέρυσι και θα μπει με απαιτήσεις στην Ευρώπη και με βλέψεις για τα ψηλά στο πρωτάθλημα.

Αυτό βγαίνει και μέσα από την τοποθέτηση Μπεργκ ο οποίος ανέφερε ότι μεταγραφές θα γίνουν αν βρεθεί κάτι εξαιρετικά καλό εκφράζοντας την πίστη του στο υλικό που έχει σήμερα στα χέρια του. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι, το γεγονός ότι γίνεται ακόμη προσπάθεια για τον Ακιντόλα έχει να κάνει με την έντονη επιθυμία του Νορβηγού να τον έχει μαζί του και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.