Home TOP NEWS Ανάρτηση ΚΟΠ για το πρώτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ανάρτηση ΚΟΠ για το πρώτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Αναλυτικά η ανάρτηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου:

Η Ομόνοια ανοίγει την αυλαία των συμμετοχών των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021. Την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Πρωταθλήτρια Αρμενίας Αραράτ, με στόχο την πρόκριση της στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Ερεβάν. Θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Primetel. Η αποστολή της Ομόνοιας θα ταξιδέψει για την Αρμενία την Τρίτη με ναυλωμένη πτήση.

Λόγω της διαφοροποιήσης στη διεξαγωγή των διοργανώσεων της UEFA, εξαιτίας της Πανδημίας του Covid-19, οι αγώνες στους τρεις πρώτους προκριματικούς γύρους του Champions League είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας, υπάρχει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Διπλοί είναι οι αγώνες μόνο στα play-off της διοργάνωσης.

Η Ομόνοια, σε περίπτωση πρόκριση της θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Λιντφιλντ Β. Ιρλανδίας που θα γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου. Σε αντίθετη περίπτωση, η Ομόνοια θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.