Home TOP NEWS Ανδρέας Χαρίτου: “Αν πιάσουμε τα γνωστά επίπεδα μας θα περάσουμε”

Ανδρέας Χαρίτου: “Αν πιάσουμε τα γνωστά επίπεδα μας θα περάσουμε”


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Χαρίτου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (18/8) στο ραδιόφωνο του Super Sport fm (104.0). Ο Χαρίτου κλήθηκε να αναφερθεί στην προσπάθεια της ομάδας μας στην Ευρώπη, για τη νέα σεζόν, για τις προσθήκες αλλά και για τον Ακιντόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως περιμένεις το αυριανό παιχνίδι; «Δεν θα το κρύψω ότι έχω μεγάλη αγωνία γιατί είναι οι συνθήκες παράξενες και παρά το ότι η αντίπαλη ομάδα είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας, οι συνθήκες οι παράξενες δεν επιτρέψουν στην Ομόνοια να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Δεν είναι τόσο γνωστές ο αντίπαλος και δεν κρύβω ότι ανησυχώ κάπως για το αυριανό παιχνίδι μετά και την μεγάλη αποχή της Ομόνοιας».

Είναι και μονό παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου: «Δεν μας έκανε το χατίρι η κλήρωση για να παίξουμε εντός έδρας, ούτε στον επόμενο γύρο. Η ομάδας μας είναι κατά μεγάλο ποσοστό η ίδια η περσινή. Αν πιάσουμε τα γνωστά επίπεδα μας θα περάσουμε».

Αλλιώς περίμεναν όλοι την επιστροφή της ομάδας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα: «Όσο σκέφτομαι ότι ο επαναληπτικός θα μπορούσε να ήταν στην Κύπρο σε μια εβδομάδα και σκεφτόμενος πόσο κόσμο θα μάζευε το παιχνίδι με απογοητεύει».

Στην Αρμενία υπάρχει και έξαρση του κορωνοϊού: «Δεν ξέρω με τι κριτήρια το αποφάσισαν, είναι κάπως παράξενο αλλά από την στιγμή που το αποφάσισε η UEFA δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς».

Περιμένεις μια εικόνα από πλευράς προσώπων σαν την περσινή ομάδα; «Περιμένω πρόσωπο σαν το περσινό. Έχω την εντύπωση ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τον Μαυρία. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στην κορυφή της επίθεσης και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ελπίζουμε η ομάδα να δώσει συνέχεια από το τελευταίο της παιχνίδι στο Τσίρειο με την ΑΕΛ».

Τι πιστεύεις, θα βάλει τον Κακουλλή ή τον Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης; «Υπάρχουν και στα δύο σενάρια τα θετικά. Έδωσε αρκετό χρόνο στον Κακουλλή στα φιλικά και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσει με αυτόν το παιχνίδι. Από την άλλη είναι η εμπειρία του Ντούρις».

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν: «Ελπίζουμε να είναι η αρχή για μια επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη που τόσο μας λείπει σαν Ομόνοια».

Για τις μεταγραφές της Ομόνοιας: «Είναι ουσιαστικές προσθήκες. Έχασε τον Ντάρμπισάιαρ τον οποίο αντικατέστησε επάξια με τον Ντούρις, ο Παπουλής είναι έμπειρος, ενώ ο Κίκο είναι αρκετά καλός παίκτης. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Διακαής πόθος και εμένα προσωπικά είναι ο Ακιντόλα γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει και θέλω να τον δω ξανά στην Ομόνοια. Μπορεί να προσθέσει ποιότητα και ταχύτητα».