Home TOP NEWS Από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξαρτηθεί η πρόκριση!

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξαρτηθεί η πρόκριση!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε λίγες μέρες από σήμερα θα επιστρέψει ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και σίγουρα οι προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά στους “πράσινους” είναι τεράστιες.

Απο χθες το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έμαθε και τον πρώτο του αντίπαλο στο Ευρωπαϊκό τoυ ταξίδι, ο οποίος θα είναι η Αραράτ Αρμενίας. Σίγουρα από τους τρεις πιθανούς αντιπάλους αυτός που πρόεκυψε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο πιο δύσκολος, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ανιπέρβλητος.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας είχαμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο παιχνίδι που έδωσε για το σούπερ καπ Αρμενίας κόντρα στη Νόα.

Δείτε εδώ:Έχασε τον τίτλο του σούπερ καπ η αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν για την Αραράτ είναι ότι, είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει φόβητρο για τους “πράσινους”. Οι Αρμένιοι έδειξαν ότι είναι μια ομάδα που έχει πολλά τρεξίματα, είναι γρήγορη, όμως έδειξε και μερικές αδυναμίες τις οποίες αν εκμεταλλευτεί το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα κάνει την υπόθεση πρόκριση πιο εύκολη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βάσει των εμπειρίων της στην Ευρώπη αλλά και της δυναμικότητας που διαθέτει μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως το φαβορί της επικείμενης αναμέτρησης όμως αυτό από μόνο του δεν μπορεί να δώσει την πρόκριση.

Συνεπώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει στο παιχνίδι με τους Αρμένιους π να παρουσιαστεί αρκετά σοβαρό, πειθαρχημένο, υποψιασμένο και με το “μαχαίρι στα δόντια” στα ενενήντα και μοναδικά λεπτά να διεκδικήσει την πρόκριση για τον Β’προκριματικό.