Home TOP NEWS Αυτή την φορά όλοι θέλουν τα πράγματα να είναι διαφορετικά!

Αυτή την φορά όλοι θέλουν τα πράγματα να είναι διαφορετικά!


Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει για τρίτη φορά στον δρόμο της προς το Ευρωπαϊκό όνειρο και το μεγάλο βήμα για τους ομίλους τον Ερυθρό Αστέρα.


Η προϊστορία στα παιχνίδια με Σέρβους σίγουρα δεν μας έχει αφήσει τις καλύτερες και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς η ομάδα μας στις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν με Ερυθρό Αστέρα, το 2001 και το 2012 γνώρισε ισάριθμους αποκλεισμούς.

Μετά από 8χρόνια όμως (τόσα πέρασαν από την τελευταία μας συνάντηση με τον Ερυθρό Αστέρα) άλλαξαν πολλά και η ομάδα μας θα πάει πιο σοφότερη, πιο διαβασμένη και πιο προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τον Σερβικό σύλλογο και να διεκδικήσει την πρόκριση.

Πάντως από την ώρα που έγινε γνωστόν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα πει ξανά με τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα σε μονό αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ, άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο θέλουν να δούν αυτή την φορά τα πράγματα να κυλάνε διαφορετικά και να έχουν θετική κατάληξη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την στιγμή που κληρώθηκε να παίξει με ένα αντίπαλο που στο παρελθόν μας έκοψε την πρόκριση θα έχει πολλούς λόγους να θέλει να τα δώσει όλα μέσα στο “σπίτι” της, πρώτο για να πάρει εκδίκηση και δεύτερο για να πανηγυρίσει αυτή την πρόκριση στα πλέι – οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εννοείται ότι οι νίκες, αρχικά με την Αράρατ και μετά με την Λέγκια, οι οποίες μας έφεραν στον Γ’ προκριματικό γύρο έχουν ανοίξει την όρεξη όλων στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το βήμα παραπάνω και το γεγονός ότι η ομάδα μας αυτή την φορά θα παίξει στο ΓΣΠ κάνει την “δίψα” και την θέληση για πρόκριση στην επόμενη φάση να φαντάζει ακόμη μεγαλύτερη.