Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς γκολ στο ημίχρονο – Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι μπορεί

Χωρίς γκολ στο ημίχρονο – Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι μπορεί


Μπήκε με πρόθεση να πιέσει ψηλά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτη πάτησε αντίπαλη περιοχή η ομάδα μας χωρίς να γίνει απειλητική, με την έναρξη του παιχνιδιού, πήγε να απειλήσει με μία σέντρα η Λέγκια στο πρώτο πεντάλεπτο. Η πρώτη τελική προσπάθεια ήταν για την Λέγκια με ένα σουτ του Άντολιτς στο 8ο λεπτό. Η Λέγκια προσπαθούσε συνεχώς να πλαγιοκοπήσει. Δημιούργησε προβλήματα ο νεαρός Καρπόβνικ ο οποίος σε μία προσπάθεια του δημιούργησε τη φάση για τον Πέκχαρντ ο οποίο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Έκανε στραβοκλωτσιά μπροστά στην εστία του Φαμπιάνο μέσα από την περιοχή.

Στο πρώτο τέταρτο η Λέγκια κρατούσε περισσότερο μπάλα ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να βγάλει κάποιες επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Πάντως ήταν η ομάδα μας που κέρδισε το πρώτο κόρνερ σε μία επίθεση από αριστερά με τον Λέτσιακς. Όσο περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να παίρνει λίγο περισσότερες πρωτοβουλίες ενώ περιόρισε αρκετά την Λέγκια. Μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.

Στο 25ο λεπτό η Λέγκια πάντως έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ροσόλεκ και απόκρουση του Κούσουλου στη γραμμή, η φάση συνεχίστηκε, έγινε σουτ από το ύψος του πέναλτι έκοψε ο Λανγκ προ του τέρματος και απομάκρυνε την μπάλα ο Τιάγκο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει σοβαρά στην επίθεση, ούτε όμως και η Λέγκια μπόρεσε να βγει μπροστά με περισσότερη συχνότητα.

Ο Τιάγκο κιτιρνίστηκε στο 31ο λεπτό για κτύπημα στον αντίπαλο με το χέρι στο κεφάλι του.Ο Λέφτσιουκ στο 33ο λεπτό πήρε επίσης κίτρινη διότι ανέκοψε με φάουλ από πίσω τον Τζιωνή που έτρεχε στην αντεπίθεση.

Στο 40 η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την πιο καλή της ευκαιρία. Έγινε ωραίος συνδιασμός των Γκόμεθ, Τιάγκο και Λέτσιακς, ο τελευταίος σέντραρε η μπάλα πέρασε και έφτασε στον Μποτεάκ ο οποίος έκανε από ευνοΪκή θέση ένα πολύ άστοχο σου με το αριστερό. Στο 41ο ο Γκόμεθ έκανε ένα πολύ καλό δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Μπόρουτς σε δύσκολη απόκρουση.

Στα τελευταία λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έδειχνε καλύτερη στο γήπεδο. Η ομάδα μας κέρδισε 4 κόρνερ έναντι κανενός της Λέγκια. Έκλεισε το ημίχρονο στο μηδέν με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει στη Λέγκια, ότι μπορεί να της κάνει τη ζημιά.