Home TOP NEWS Χρήσιμο φιλικό το οποίο φανέρωσε αυτά που χρήζουν «διόρθωσης»

Χρήσιμο φιλικό το οποίο φανέρωσε αυτά που χρήζουν «διόρθωσης»


Έδειξαν να είναι κάπως βαρετοί στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ναι μεν μας προκάλεσε ανησυχία ωστόσο είναι φανερό πως οι ποδοσφαιριστές είναι επηρεασμένοι ακόμα από την επίπονη περίοδο της προετοιμασίας.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό αγώνα και οι επόμενες μέρες σίγουρα θα περιλαμβάνουν έναν πιο χαλαρό τρόπο εκγύμνασης αλλά και ξεκούραση ώστε οι παίκτες να παρουσιαστούν φρέσκοι στην Αρμενία.

Ήταν εμφανής η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών η οποία δεν τους επέτρεψε να βγάλουν στο γήπεδο μια καλύτερη εικόνα. Παίκτες κλειδιά όπως οι Μποτεάκ, Βίτορ, Τιάγκο και Γιόρντι Γκόμεθ υστέρησαν ενώ και ο Ντούρις, ο οποίος τώρα μπήκε στην ομάδα, δεν μπόρεσε να δώσει κάτι επιθετικά.

Ήταν καλή η παρουσία της ομάδας αμυντικά σήμερα όμως αυτό στην Ευρώπη δεν θα είναι αρκετό.

Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι το σημερινό για τον Χένινγκ Μπεργκ αλλά και την προπονητική ομάδα. Είδαν την ομάδα σε μία κακή της μέρα και πλέον οι διορθώσεις σε όλους τους τομείς, θα γίνουν μέσα στις μέρες που υπολοίπονται μέχρι το ταξίδι. Τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης των παικτών όσο και από πλευράς τακτικής θα γίνει η απαραίτητη δουλειά, με τον Μπεργκ πάντως να εκφράζεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ενόψει της νέας χρονιάς.