Home TOP NEWS Δεν αποτελεί κριτήριο το χθεσινό φιλικό

Δεν αποτελεί κριτήριο το χθεσινό φιλικό


Έδωσε την ευκαιρία στον Ντούρις, να πάρει μία ώρα αγωνιστικού χρόνου στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα, ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός επέλεξε να τον ρίξει στο παιχνίδι από την αρχή, αφενώς για να δώσει την δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να ανεβάσει το επίπεδο ετοιμότητας του και αφετέρου για να δει και την κατάσταση του αλλά και τι μπορεί να κάνει δίπλα στους νέους του συμπαίκτες.

Μόνο το πρώτο μπορεί να κρατήσει ο Μπεργκ από την χθεσινή παρουσία του Σλοβάκου. Ο Ντούρις δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα, ελάχιστες φορές πήγε η μπάλα πάνω του, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή του.

Ο Μίχαλ Ντούρις είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, διαφορετικός από τον Ντάρμπισαϊρ, και επιλέγηκε με σιγουριά για να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή στην επίθεση. Το χθεσινό παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο καθώς ήταν μέτρια η γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Περιμένουμε να τον δούμε σε αγώνα στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί φορμαρισμένη και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει φέτος… τα γκολ του στην ομάδα.