Home TOP NEWS Ένα εξαιρετικό ταλέντο με παρόν και μέλλον!

Ένα εξαιρετικό ταλέντο με παρόν και μέλλον!


Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε πέρυσι το καλοκαίρι την απόκτηση του 19χρονου τότε Νικόλα Παναγιώτου, έπαιξε σαν είδηση για 1-2 ώρες. Ήταν φυσιολογικό καθώς επρόκειτο για μία μεταγραφή βοηθητική για το ρόστερ, το οποίο χρειαζόταν έναν Κύπριο αμυντικό, αλλά και ως επένδυση για το μέλλον.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την Ανόρθωση. Εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, στις ακαδημίες της ομάδας της Αμμοχώστους έπαιξε μπάλα και το μάτι των Λάρκου και Ταραπουλούζη τον εντόπισε και αφού επιλέγηκε ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δεν κατέγραψε συμμετοχές στην περσινή σεζόν όμως τον είχαμε δει σε κάποια φιλικά παιχνίδια πέρσι και η αλήθεια είναι πως σχηματίσαμε πολύ καλή εντύπωση, ωστόσο λίγα πράγματα μπορούσαν να γραφτούν για τον νεοφερμένο τότε στην ομάδα.

Έχοντας βάλει… ένα χρόνο πάνω του, με συνεχείς προπονήσεις δίπλα σε συμπαίκτες ψηλού επιπέδου, η παρουσία του στα έως τώρα φετινά φιλικά κάνει εντύπωση. Δυνατός παίκτης, με καλή τεχνική κατάρτηση, δυνατότητες στο ψηλό παιχνίδι και άνεση στον αγωνιστικό χώρο. Oποτε ο Μπεργκ τον τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας τα πάει περίφημα.

Ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, στον χώρο του κέντρου ως ανασταλτικό μέσος, ενδεχομένως και ως δεξιός ακραίος αμυντικός, είναι βέβαιο ότι στο σύντομο μέλλον θα αποτελέσει και αυτός μία πολύ σοβαρή επιλογή για τον προπονητή μας.

Έχουμε κάνει πάμπολλες αναφορές για τα παιδιά που αναδείχθηκαν μέσα από τις ακαδημίες, δικαίως διότι η παρουσία τους είναι εξαιρειτκή και το αγωνιστικό τους ανέβασμα εμφανέστατο, έτσι κρίναμε σκόπιμο να αναφερθούμε και στον Νικόλα ο οποίος αφήνει μέχρι στιγμής άριστες εντυπώσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά που βλέπουμε.

Είναι επίσης ένας εξαιρετικός νεαρός, παιδί πολύ χαμηλών τόνων και τρομερά δουλευταράς. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που δεν διστάζουν να τον προσομοιάσουν με τον Κωνσταντίνο Λαϊφη στα νιάτα του.

Μακάρι ο Νικόλας να έχει και παρόμοια καριέρα, να καθιερωθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και γιατί όχι, να γίνει και πρωταγωνιστής.